Actieve Hulp Cambodja Projecten Weblog Fotoalbum Ik wil helpen Sponsors Vrijwilligers
Ik wil helpen

Vanzelfsprekend zijn er financiële middelen nodig om onze projecten te kunnen realiseren. Bij de werving van deze fondsen kunnen de inwoners van Anlong Khong uw hulp goed gebruiken.

Hieronder een aantal ideëen hoe u kunt helpen bij onze fondsenwerving.


Financiële hulp
Actieve Hulp Cambodja heeft inmiddels een aantal sponsoren en donateurs achter zich staan. Dankzij hen kan AHC al sinds 2004 actief bijdragen aan betere leefomstandigheden in Anlong Khong.

Wilt u ons financieel steunen door een eenmalige of structurele financiële bijdrage te doen? Gelieve uw bijdrage per bank over te maken naar: 

Rekeningnummer NL45 ABNA 098.41.39.052
T.n.v. St. Actieve Hulp Cambodja 


Activiteit organiseren

U kunt ons ook steunen door Actieve Hulp Cambodja als goed doel te koppelen aan activiteiten van bijvoorbeeld uw vereniging, sportschool/club of school. Bijvoorbeeld in de vorm van een collectebus op de balie, een sponsorloop of het vragen van inschrijfgeld of een extra bijdrage bij een evenement.

Wilt u graag een activiteit organiseren voor het goede doel maar weet u niet goed hoe u dat aan moet pakken? Wij denken graag me u mee. Of neem eens contact op met onze partner Have Fun Events, zij zijn specialisten op het gebied van allerlei evenementen.


Alternatief relatiegeschenk
Steeds meer bedrijven en instellingen kiezen ervoor aan het einde van het jaar geen kerstkaarten of geschenken meer naar hun relaties te sturen, maar een donatie te doen aan een goed doel. Op deze manier hebben wij al een aantal malen een leuke donatie mogen ontvangen. Wij gaan graag bij deze bedrijven langs om hen persoonlijk te bedanken en meer te vertellen over ons werk.


Promotie
Om mee te werken aan het vergroten van de naamsbekendheid van Actieve Hulp Cambodja en de werving van donateurs te bevorderen kunt u een ons webadres onder uw uitgaande emails plaatsen of bijvoorbeeld een artikel in uw clubblad of krant plaatsen. Wij voorzien u graag van de benodigde informatie.


Spreekbeurt
Wanneer uw kinderen een spreekbeurt over Cambodja en/of het werk van Actieve Hulp Cambodja willen houden op school sturen wij u graag wat extra informatie.

Vrijwilligerswerk
Vrijwilligers zijn van harte welkom. Zowel in Cambodja als in Nederland, om ons te helpen bij onze projecten. Voor meer informatie over vrijwiiligers werk bij onze stichting, zie de pagina Vrijwilligers.


En als u zelf nog leuke ideeën hebt horen wij dat graag!

Voor vragen of extra informatie: info@actievehulpcambodja.nl

Uw donatie maakt het verschil.